
ד"ר הראל מנשרי
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה
בני הוא יליד טהרן שברח עם משפחתו לארץ לאחר ההפיכה, היום הוא אחד מהחוקרים והפרשנים החשובים בישראל בנושא איראן המודרנית וכוונותיה.
בני שירת 31 שנה במערכות הבטחון השונות, בפרט בתחום הייעוץ בנושא תרבות קבלת ההחלטות באיראן, הקים את דובר צה"ל בפרסית, כיום חבר במכון למחקרי בטחון לאומי ויועץ לסידרה טהרן של ערוץ 11.
מה הרציונל האיראני בהמשך ההשקעה האדירה בעימות מול ישראל? האם אנו מתקרבים לסוף או שזה "עוד סבב" גם מול איראן? האם הפתרונות המערביים מתאימים למצב במזרח התיכון?
כיצד איראן מפיצה את הטרור ואת השפעתה ברחבי המערב. סקירה אסטרטגית על המצב שלאחר הפסקות האש עם חמאס וחיזבאללה, ומאזן העוצמה של ישראל מול איראן ושלוחיה, בעיקר כשישראל החליטה ליזום ולקדם מהלכים שמשנים את המציאות הפסיבית במזרח התיכון, מה שהביא לנפילת סוריה וניתוק איראן והשלוחים שלה.
גסיפור החיים הבלתי אפשריים באיראן המהפכנית והמדכאת והבריחה הלא חוקית לארץ. חשיפת פרטים מהסיפור האישי של המרצה שסבל את דיכוי המשטר האיראני וברח משם.
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, חרבות ברזל, מרצים לתקופת חירום מלחמה לחץ והרגעה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, יום הזכרון לרצח רבין
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות לבתי ספר, השראה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, יום הזיכרון לחללי צה"ל, יום העצמאות
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, פלילים, תרבויות אחרות
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, חדשנות ועתידנות
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, פסח
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הנחיית אירועים, כלכלה, עסקים ומנהיגות
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הנחיית אירועים
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, צילום
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, פלילים
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הגיל השלישי, הנחיית אירועים
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה
לידיעתך, אתר זה עושה שימוש בקבצי Cookies לצורכי תפעול, ניתוח ושיווק. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.