בהרצאותיה היא מדברת על פרשת קצב, על זכויות נפגעי עבירה ועל סיפורה האישי – החיים ללא אבא, הילדות המרדנית ועל הדרך בה למדה להילחם על שלה ולהשיג את מטרותיה מגיל מאוד צעיר.

מתמחה בתחום הפלילי וייצוג קורבנות עבירה לצד הנחיית תוכנית האקטואליה שישי בחמש בערוץ הראשון עם אורי לוי.
עו"ד בראשי ליוותה את פרשת קצב החל מיומה הראשון, עת ייצגה את המתלוננת הראשונה שזכתה לכינוי "א' מבית הנשיא".
את הפרשה היא ליוותה כעו"ד צעירה שנאלצה להתמודד עם כל הגורמים שעסקו בפרשה זו, החל מהמערכת המשפטית על כל דרגיה הבכירים וכן ואל מול אמצעי התקשורת הארציים והעולמיים.
משסיימה את תפקידה כעורכת הדין המייצגת של א' מבית הנשיא, החליטה עו"ד בראשי לפרוש ממקצוע עריכת הדין כתחום מרכזי וזאת בשל הביקורת הנוקבת שיש לה כלפי המערכת המשפטית בכלל וכלפי בכירים בפרקליטות המדינה בפרט.
עו"ד בראשי עוררה בתודעה הציבורית את כל נושא זכויות קורבן עבירה.
את סיפורה האישי מספרת בראשי על פי ציר זמן, החל מילדותה ומשפחת השכול אליה נולדה. על החיים ללא אבא, ההתמודדות עם המסגרות, האופי המרדני, הפרעות הקשב ובעיקר חוסר הסיכוי שניבאו לה כל ה"מומחים".
מגיל מאוד צעיר למדה בראשי להילחם על מה שהיא רוצה וכך החליטה להציב לעצמה מטרות ולהשיגן. היא הגשימה חלום ילדות, הלכה ללמוד משפטים והייתה לעורכת דין מצליחה.
בהרצאה היא מספרת על המאורעות ואבני הדרך שעיצבו את חייה ומעבירה מסרים של תעוזה, ספונטניות והשגת מטרות. הקו המנחה של ההרצאה הוא שכל אחד יכול לתפור לעצמו את החלום.
הפרשה שזיעזעה מדינה שלמה מסופרת גם היא על ציר הזמן של בראשי: החל מסיפור ההכרות האישי שלה עם א', עוד כששתיהן היו בשנות העשרים המוקדמות שלהן, ההחלטה לייצג את א', ההתמודדות אל מול כל גורמי התקשורת, גורמי חקירה ותביעה רמי מעלה. ההחלטה לעזוב את התיק ואת המקצוע, האכזבה הגדולה והשינוי הנדרש בתחום.
ההרצאה עוסקת בחוק זכויות נפגעי עבירה- על התהום הפעורה בין הזכויות לבין מימושם הלכה למעשה
בהרצאותיה היא מדברת על פרשת קצב, על זכויות נפגעי עבירה ועל סיפורה האישי – החיים ללא אבא, הילדות המרדנית ועל הדרך בה למדה להילחם על שלה ולהשיג את מטרותיה מגיל מאוד צעיר.

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הגיל השלישי, השראה

מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הרצאות על זוגיות, השראה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות חנוכה ומנהגי חנוכה, הרצאות לבתי ספר

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, חינוך, יום הזיכרון לשואה ולגבורה

מרצה בנושאים: אוכל, הרצאות חנוכה ומנהגי חנוכה, הרצאות לנשים

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, ספרות אמנות ויצירה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות חנוכה ומנהגי חנוכה, חרבות ברזל

מרצה בנושאים: הגיל השלישי, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הרצאות לנשים, הרצאות על זוגיות

מרצה בנושאים: השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, מופעים

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה

מרצה בנושאים: אדריכלות, אמנות, הרצאות לנשים

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הנחיית אירועים
לידיעתך, אתר זה עושה שימוש בקבצי Cookies לצורכי תפעול, ניתוח ושיווק. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.