מירב לוין הפכה לכוכבת טלוויזיה בגיל צעיר וטעמה מ"חיי הזוהר" כשכיכבה בתכנית 'גלגל המזל' לצידו של ארז טל, בערוץ 2. ואז ביום אחד הפתיעה מדינה שלמה כשהודיעה על פרישתה. לאחר כשנה חוותה התמוטטות נפשית שסוקרה בהרחבה בתקשורת באופן צהוב ומסולף, דבר שאיים לרסק את חייה. מירב הצליחה לפלס לעצמה דרכים לבנייה עצמית מחודשת בכל תחומי החיים ואף להענקת כלים לאחרים ליציאה ממשברים. מירב לוין, כיום בעלת תואר, מאמנת לאורח חיים בריא (מכון וינגייט) מוזיקאית ומרצה.
מירב, דמות ידועה, מרצה כיפית ומרגשת כאחד ובסיפור חייה הייחודי, מצליחה לגעת בכולם. ההרצאה מרתקת ומבדרת, מלווה בקטעי מוזיקה ווידאו נוסטלגיים. הקהל עולה על גלגל ענק של רגשות ויוצא עם טיפים מעשיים ותובנות חדשות.
ההרצאה עוסקת בצמיחה מתוך משבר נפשי, דרך סיפורה של מרב לוין, שהתפרסמה בצורה מטאורית וכיכבה על מסכי הטלוויזיה בגיל צעיר, פרשה בהפתעה ולאחר תקופה חוותה התמוטטות נפשית, שסוקרה בצורה מסולפת ומאסיבית ומשם צמחה לחיים בריאים ויצירתיים.
בדרך מקורית, המשלבת קטעי וידאו ושירים, נוגעת מרב במספר נושאים:
• משברים נפשיים: מרב מדברת בפתיחות על המשבר הנפשי שחוותה, מפענחת מדוע התקשורת סיקרה את המשבר בצורה כל כך סטיגמטית וסטריאוטיפית ומביאה מניסיונה האישי דרכים להתגברות על משברים ומניעתם.
• הסכנות ומחיר ההצלחה: כיום, הדרך לחשיפה מאסיבית קלה מתמיד ורבים שואפים להגיע לשם. (תוכניות ריאליטי, טיק טוק, אינסטגרם וכו'), אך יש מחיר לתהילה. ההרצאה מעניקה הצצה אל מאחורי הקלעים של עולם הזוהר ואל החלקים הפחות נוצצים של הפרסום.
• העצמה נשית: מרב מספרת את סיפורה: בחורה צעירה, המגיעה מקשיים והתמודדויות בילדותה, מפלסת את דרכה בעולם הבידור התובעני, ומוותרת על פרסום מטאורי למען שמירת הערכים שלה. בהמשך מתמודדת מול מתקפה מאסיבית על שמה הטוב, תוך כדי משבר נפשי שהיא חווה ולבסוף מצליחה לצמוח חזרה אל החיים מחוזקת מתמיד.
מרצה בנושאים: הגיל השלישי, הרצאות להורים, הרצאות לנשים
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, בריאות, הרצאות לנשים
מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, השראה, צחוק והומור
מרצה בנושאים: הרצאות היסטוריה, חרבות ברזל, מוטיבציה
מרצה בנושאים: הרצאות להורים, הרצאות לנשים, זוגיות
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות לנשים, חרבות ברזל
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הנחיית אירועים, חרבות ברזל
מרצה בנושאים: השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הרצאות לנשים, השראה
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוזיקה
מרצה בנושאים: השראה, ספרות וסופרים
מרצה בנושאים: השראה, חדשנות ועתידנות
מרצה בנושאים: השראה, חזרה ללימודים ולבתי ספר, ילדים ומשפחה
מרצה בנושאים: זוגיות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות לנשים, זוגיות