
תסריטאי מזה כ20 שנה, כתב לתכניות רבות כגון זהו זה, חרצופים, משחק מכור, יצפאן, החיים זה לא הכל, מצב האומה ועוד. כתב את הספרים: האזרח י', כל שבת שניה, אגדות שהיו באמת. בין מחזותיו: עצמאות, משחק ילדים, תהיה אופטימי לוסטיג. כתב בעבר טורים אישיים לעיתונים שונים ובחודשים האחרונים כותב טור סאטירי ב'עכבר העיר'.
בין ההרצאות המצחיקות ביותר. בהרצאה חושף קניספל את העקרונות של הסטירה ומתמקד בעיקר בתכנית "מצב האומה". במהלך ההרצאה עולות שאלות מהותיות כגון "מתי מותר לפגוע בסאטירה ובמי?" על מגבלותיו של הכוח הסאטירי ועוד. במהלך ההרצאה מועלים קטעים מצחיקים שצולמו ולבסוף לא שודרו.
האזרח י' הינו הספר אותו כתב קניספל ומאגד בתוכו מכתבים מצחיקים ואנושיים אשר נכתבו בשמו של יואל קרני, פנסיונר נחמד המפנה את מכתביו לגופים ציבוריים שונים בארץ. במהלך ההרצאה מעלה קניספל את המכתבים השונים ומספר את הסיפורים למיניהם תוך מתן תשובות לשאלות הקהל. בין ההרצאות המצחיקות שישנן המעלה שאלות נוקבות על טבעו של בני האדם ועל נכונותנו לעזור לזולת.
מפגש על ארבעת הבנים של הקומדיה : מל ברוקס,וודי אלן, ג'רי סיינפלד ואפריים קישון. הרצאה מצחיקה, מלאה בסיפורים ואנקדוטות שלא הכרתם על יוצרי הקומדיה הטובים בעולם.

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, יום ירושלים

מרצה בנושאים: השראה, צחוק והומור

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: השראה, חדשנות ועתידנות, מוטיבציה

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מופעים


מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, מרצים לחוגי בית, צחוק והומור

מרצה בנושאים: השראה


מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הרצאות חנוכה ומנהגי חנוכה, הרצאות לבתי ספר

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, יום ירושלים

מרצה בנושאים: השראה, חרבות ברזל, מוטיבציה

מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, בריאות, הרצאות חנוכה ומנהגי חנוכה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה
לידיעתך, אתר זה עושה שימוש בקבצי Cookies לצורכי תפעול, ניתוח ושיווק. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.