אסנת הראל היא מומחית, בתיאוריה ובפרקטיקה, בתחום היחסים במשפחה פנימה, וההקשרים של משפחה וקריירה ההרצאות הן הלכה ומעשה;
הלכה – תיאוריה הומניסטית, חיובית, חברתית, מעשה – קריירה אישית בין שמיים – מטוסים וארץ – יחסים בינאישיים

מנכ"לית מכון אדלר (ע"ר), בעלת ניסיון מקצועי וניהולי עשיר במגוון חברות ותחומים כולל חברת מטוסים אמריקאית בה שימשה כדירקטורית לשיווק בינלאומי של מטוסי מנהלים.
בעלת תואר ראשון במדעי ההתנהגות מאוניברסיטת בן גוריון ותואר שני בפסיכולוגיה וטיפול משפחתי וזוגי, פיתוח משאבי אנוש בעידן גלובאלי.
כל ארגון צריך שיהיה לו מנהל טוב, האמנם? אולי מנהיג ראוי? כיצד מבחינים ביניהם ומהן הציפיות מעובדים ומנהלים בעידן הפוסטמודרני בו מקומות העבודה משנים את פניהם ויש הצופים שיתחסלו לחלוטין.
המשפחה היא המנבטה ממנה צומחים בני אנוש, היא המקור ממנו נובעים אזרחי המחר והשפעתה קריטית על החיים בכל רובד. היחסים במשפחה משפיעים על האופן בו אנחנו מתפקדים , בזוגיות, בהורות, בעבודה. המשפחה משפיעה על היותי כזה או אחר, על סגנון חיי ועל ההחלטות שאקח במצבי חיים משתנים. אז מה קורה שם ?
מרגע שעולים על קרון החיים נדמה שהוא לא עוצר…….טסים ומג'נגלים בין המשימות והמטלות, היחסים והקשיים, התובענות והצרכים, הרצונות והמאוויים ובתווך – יש בני זוג וילדים, הורים וקרובים שדורשים את תשומת הלב…… והכל כאילו נגד הזמן ונגד היכולת האנושית לתמרן את זה… אז איך עושים את זה לעזאזל ?
נגיעה בעקרונות מתחום הפסיכולוגיה החברתית חיובית, המאפשרים לנו להתבונן ביחסי האנוש שלנו – היחסים שלי עם עצמי, עם בני הזוג, הילדים וכל אדם במרחבי החיים.
נגלה עד כמה ניתן לנו לנהל את הרגשות והתגובות, אם רק נרצה.
אסנת הראל היא מומחית, בתיאוריה ובפרקטיקה, בתחום היחסים במשפחה פנימה, וההקשרים של משפחה וקריירה ההרצאות הן הלכה ומעשה;
הלכה – תיאוריה הומניסטית, חיובית, חברתית, מעשה – קריירה אישית בין שמיים – מטוסים וארץ – יחסים בינאישיים

מרצה בנושאים: בינה מלאכותית, השראה, חדשנות ועתידנות

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, הרצאות על זוגיות, השראה

מרצה בנושאים: הגיל השלישי, יום הזיכרון לחללי צה"ל, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות, מופעים

מרצה בנושאים: מוטיבציה, מצוינות והעצמה, פלילים, שפת הגוף

מרצה בנושאים: השראה, חדשנות ועתידנות, כלכלה, עסקים ומנהיגות

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוזיקה

מרצה בנושאים: כלכלה, עסקים ומנהיגות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, חדשנות ועתידנות

מרצה בנושאים: השראה, חזרה ללימודים ולבתי ספר, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, מרצים לחוגי בית

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוזיקה
לידיעתך, אתר זה עושה שימוש בקבצי Cookies לצורכי תפעול, ניתוח ושיווק. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.