
נועה ירון דיין
מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, הרצאות לנשים, השראה
פעיל הסברה ישראלי רב-לשוני, השולט בארבע שפות ומתמחה במאבק באנטישמיות וחוסן לאומי. לאחר שירות צבאי משמעותי ומסע עולמי, השלים בהצטיינות תואר ראשון בממשל ותואר שני בתקשורת באוניברסיטת רייכמן.
כניצול הטבח במסיבת נובה ב-7 באוקטובר, מקדיש את פעילותו להסברה בינלאומית. מרצה בקמפוסים אמריקאים מובילים, מתראיין בכלי תקשורת עולמיים, ומדבר בפרלמנטים ברחבי העולם. מדבר ומרצה דרך הסיפור האישי מחוויות הטראומה של השביעי באוקטובר, ופועל לגיוס תרומות לכוחות הביטחון.
מאמן מנטלי, מרצה וכותב מאמרים המתמקדים בהנדסת תודעה בתקשורת המודרנית והשפעתה על חיי היומיום, וכוח המשמעות כאמצעי לשיפור איכות החיים. בהרצאות ובכתיבה, מדגיש את חשיבות התקווה והחוסן הלאומי. מעמיק בנושאים אלה ברמה מחקרית, שואף לקדם אחדות יהודית גלובלית ולהעצים קהילות יהודיות ברחבי העולם.,
דווקא מתוך כאב – ניתן לגלות את הסיבה לקום בבוקר.
בהרצאה זו אני משתף את סיפור ההישרדות שלי ממסיבת נוב’ה כנקודת פתיחה למסע עמוק אל עולמות המשמעות, בהשראת ויקטור פרנקל ודרך מודל האיקיגאי היפני. הקהל יוצא עם תובנות מעשיות על איך מוצאים ייעוד בעולם מבולבל, ואיך משבר יכול להפוך לקריאה לפעולה.
כשאנחנו לא בוחרים את התודעה שלנו – מישהו אחר עושה זאת עבורנו.
בהרצאה זו אני חושף כיצד הנדסת תודעה, מניפולציות תקשורתיות ודיסאינפורמציה מעצבות את המציאות שלנו מבלי שנשים לב. ננתח מקרים אמיתיים מהעולם, נלמד לזהות "חצאי אמת" ואבני דרך קריטיות לחוסן מנטלי בעידן של עומס מידע.
כשאדם משתף – הוא מרפא, וכשהוא מקשיב – הוא יוצר חיבור.
בהרצאה זו אני מספר כיצד הסיפור האישי שלי הפך לכלי ריפוי עבורי ואחרים, ומלמד כיצד כל אחד יכול למנף את סיפורו האישי כדי להפוך לשגריר של תקווה, שייכות ופעולה. הדגש הוא על אומץ רגשי, הקשבה פעילה, ובניית אמפתיה כבסיס לגישור חברתי.
מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, הרצאות לנשים, השראה
מרצה בנושאים: השראה, מוזיקה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: השראה, צחוק והומור
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוזיקה
מרצה בנושאים: הרצאות השראה, הרצאות לנשים, חרבות ברזל
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה
מרצה בנושאים: השראה, זוגיות, ספרות אמנות ויצירה
מרצה בנושאים: מוטיבציה, מצוינות והעצמה, מרצים לתקופת חירום מלחמה לחץ והרגעה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות לנשים, השראה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות לנשים, השראה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה
מרצה בנושאים: השראה, חגים ומועדים, צילום
מרצה בנושאים: השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה