
פרצה לתודעת הקהל כששיחקה בסרט "לא שם זין" על פי ספרו של דן בן אמוץ, ולאחר מכן כיכבה בסרטים רבים ביניהם- "סיפורי תל אביב", "גולם במעגל", "לילסדה" "האסונות של נינה" , "בננות" ועוד. בשנת 2001 החלה לככב בסדרת הטלויזיה "החיים זה לא הכל", סידרה שהביא את דמותה של דפנה לכל בית בישראל. הייתה שחקנית הבית של התאטרון הקאמרי במשך שנים רבות, שם כיכבה בתפקידים הראשיים ב"הכתובה", "נורה- בית הבובות", "חברות הכי טובות", "כטוב בעיניכם", "שבעה" ועוד זכתה בשלושה פרסי אופיר, השתתפה בלמעלה מ-27 סדרות וסרטי טלוויזיה. שיחקה בקולנוע ואינספור הצגות.
יום אחד ענת וקסמן קמה בבוקר, הסתכלה בראי וגילתה שהיא בת 60. אחרי שגמרה לצרוח, היא החליטה לצאת למסע ולא לבדה. המחשבה היתה "הנה זה קרה גם לך כמו לכל כך הרבה שחקניות לפנייך. התבגרת ונעלמת." אבל ענת וקסמן לא נעלמת לשום מקום. ואם היא קצת נעלמה לכמה דקות, או שנים.
הנה היא חוזרת במופע אישי, מצחיק, כן ונוגע ללב שבו היא לוקחת את הצופים למסע בעקבות העשור המאתגר – מסע של תהפוכות החלטות וטעויות שהובילו לשינויים מפתיעים ובעיקר סיפורים שסיפרה לעצמה בדרך; ועל תפנית מג׳ורית שטרפה את כל הקלפים ופקחה את עיניה. מסע אל מאחורי הקלעים של התיאטרון והקולנוע. מסע של חשיפה אישית שנותן הזדמנות להציץ בחיים הלא כל כך זוהרים של ענת וקסמן. וקסמן לוקחת אתכם ברכבת ההרים של חייה מעולמות הזוהר דרך מאחורי הקלעים של הקולנוע והתיאטרון. בואו לפגוש את ענת וקסמן והפעם מקרוב. הרצאה אינטימית ומלאת השראה!
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הנחיית אירועים, השראה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, צחוק והומור
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הגיל השלישי, השראה
מרצה בנושאים: הרצאות השראה, הרצאות לנשים, חרבות ברזל
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, מוטיבציה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, משפט ובית המשפט
מרצה בנושאים: בתי ספר, השראה, חזרה ללימודים ולבתי ספר
מרצה בנושאים: השראה, ספרות אמנות ויצירה
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, זוגיות
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, בריאות, ספורט ותזונה, בתי ספר
מרצה בנושאים: השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות
מרצה בנושאים: זוגיות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, בריאות, ספורט ותזונה, זוגיות