
נורית דאבוש
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות על זוגיות, כלכלה, עסקים ומנהיגות

גל רובין
אמא יחידנית לשישה ילדים. מוכרת מהתוכנית ״הישרדות״ כפיינליסטית מובילה העונה. השתתפה בתוכנית הדוקו ״עוד ניפגש״ עונה שניה בה שיתפה את שינויי חייה בהתמודדות עם העבר ממנו הגיע. כחרדית לשעבר חובשת פאה.
גל רובין עברה שינוי משמעותי בצורת חייה תוך כדי התמודדות עם נידוי קהילתי ומשפחתי ושמירה על קן המשפחה. תחביבים: רוכבת אופנועים מקצועית, גולשת גלים ואקסטרים בפרט. כיום חתומה בסוכנות יולי, קוטפת קמפיינים וסוללת את דרכה תוך כדי הכוונת נשים וגם גברים בהשקפת העולם שלה ע״י הרשתות החברתיות ובניית קהילה משלה.
הייעוד שלנו הוא לעשות מעשים יוצאי דופן בחיינו ולהציג את הכישרונות הייחודיים שלנו לעולם. גל מספרת איך יצאה למסע חייה בתמימות של ילדה אי שם בגיל 10. היא נחלה הרבה אכזבות, ציפיות שנסדקו. קשרים שאבדו על אף היותם קשר דמים. נאיביות שהובילה לבדידות, התמודדות עם קשיים, מכאובי לב ועיניים של שישה ילדים שמסתכלות לאימם. עוד בציר חייה… התמודדות עם איתני הטבע ואיתני האדם בריאליטי הישרדות ועוד מאחורי לקיחת החלטות, יצירת שינויים מהותיים, חוסן נפשי והתמודדות.


מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות על זוגיות, כלכלה, עסקים ומנהיגות

מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הרצאות אונליין, השראה

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, כלכלה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, חרבות ברזל, מוטיבציה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, שפות נוספות

מרצה בנושאים: הרצאות אונליין, הרצאות השראה, הרצאות לנשים

מרצה בנושאים: הרצאות אונליין, השראה


מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, בריאות, הרצאות אונליין

מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הנחיית אירועים, הרצאות אונליין

מרצה בנושאים: הרצאות לבתי ספר, השראה, יום הזיכרון לחללי צה"ל

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, ספרות אמנות ויצירה

מרצה בנושאים: הרצאות השראה, חרבות ברזל, מוטיבציה

מרצה בנושאים: בריאות, הרצאות אונליין, הרצאות לנשים

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, צחוק והומור
לידיעתך, אתר זה עושה שימוש בקבצי Cookies לצורכי תפעול, ניתוח ושיווק. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.