לגיל יש הטאצ' הייחודי שלו שאין לאף אחד אחר. הוא צבעוני ותוסס מחד ואינטימי ורגיש מאידך. בהרצאה שלו תוכלו לשמוע ולשאול על כל מה שהיה נסתר עד היום.
גיל ריבה 'מגיע אליכם עד הבית'.


גיל ריבה נולד וגדל ברעננה. בצבא שירת במשטרה הצבאית כמדריך כלואים.
את דרכו בעיתונות הכתובה החל כשהיה בן 19 בלבד, ככתב רכילות במקומון "צומת השרון".
לאחר תקופה קצרה עבר ל"ידיעות אחרונות", שם כתב במשך 5 שנים את טור הרכילות המיתולוגי "שליחות קטלנית" במוסף "7 ימים", ולאחר מכן גם את הטור "בשם האב" במוסף.
את המשך דרכו בעיתונות עשה בעיתון "מעריב", בטורו האישי "שליחות ממלכתית".
בשנת 2002 עבר ריבה לטלוויזיה והחל להגיש בערוץ 10 את "לימוזינה",תכנית בה ראיין מפורסמים תוך כדי נסיעה. בין היתר אירח אצלו מספר דמויות שנויות במחלוקת כמו לריסה טרימבובלר, יהודה משי זהב, יוסף פריצקי, דניאלה וייס ואביבה גרנות. התכנית ניפקה כמה פרובוקציות וגם כמה סיפורים מרתקים.
גיל ריבה הוא אחד העיתונאים המוערכים והשנויים במחלוקת גם יחד. כיום, לאחר דרך לא קלה והרבה נחישות הוא נחשב למראיין בכיר בארץ בז'אנר הראיון האישי. דרך שהפכה אותו מאימת הסלבס ליקירם. בין עבודותיו העיתונאיות חשיפות סנסציוניות, תחקירים בלעדיים ופרופילים עוצרי נשימה. במשך למעלה מעשור פיתח גיל פורמטים רבים של דינמיקות אישיות בתוכניות שונות בכל הערוצים המסחריים כמו "אישי עם גיל ריבה", "גיל עד הבית", "ארוחת ערב עם גיל ריבה". בכולן הגיע עד לבתיהם של מרואייניו לראיונות בלתי אמצעיים בהם חשפו בפניו וידויים אישיים.
ריבה מעיד על עצמו כממציא שפה ייחודית ודרך משלו להגיע למרואייניו."אני סאקר של אנשים, אני אוהב אותם הרבה יותר ממה שנראה", כך סיפר להדס בשן (וואלה! 11.11.09).
"…אני לא בא במטרה של להוציא מהם משהו, אני באמת רוצה להתאהב בהם".
הטכניקות שלו מקוריות והרצון להתחבר אליהם מוליד מפגשים אינטימיים וחדשניים.
ריבה מעיד על עצמו שהוא לא רוצה להוציא מהמרואיין שלו יותר ממה שהוא היה מוכן לחשוף אלא להעמיד מולו מראה כדי שיוכל לראות את עצמו מזווית חדשה; "אני רוצה להעביר את הצופה שלי ואת המרואיין שלי איזושהי חוויה שבה הוא מרגיש הכי קרוב לעצמו" (בראיון לשרית פוקס, מעריב 2008). את כל זה הוא מביא עמו להרצאה.
בהרצאתו מספר ריבה אודות הסודות שבחדרי האיפור, על מדורי רכילות פופולאריים ועל הפיכת מדור ללהיט.
לגיל יש הטאצ' הייחודי שלו שאין לאף אחד אחר. הוא צבעוני ותוסס מחד ואינטימי ורגיש מאידך. בהרצאה שלו תוכלו לשמוע ולשאול על כל מה שהיה נסתר עד היום.
גיל ריבה 'מגיע אליכם עד הבית'.


מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הגיל השלישי, השראה

מרצה בנושאים: מופעים, צחוק והומור

מרצה בנושאים: אמנות, הרצאות לבתי ספר, חזרה ללימודים ולבתי ספר

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, כלכלה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הנחיית אירועים, הרצאות לנשים

מרצה בנושאים: מופעים, צחוק והומור

מרצה בנושאים: כלכלה, עסקים ומנהיגות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, צחוק והומור

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, ספרות אמנות ויצירה

מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הרצאות לנשים, הרצאות על זוגיות

מרצה בנושאים: חינוך, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, עבודת צוות

מרצה בנושאים: השראה, צחוק והומור

מרצה בנושאים: השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה, צחוק והומור

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוזיקה
לידיעתך, אתר זה עושה שימוש בקבצי Cookies לצורכי תפעול, ניתוח ושיווק. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.