
יעקב בוצ'ן
מרצה בנושאים: השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה

גד שמרון נולד ב-1950 בת"א, בוגר תואר בהיסטוריה כללית ולימודי דרום מזרח אסיה. שמרון שירת כקצין מודיעין בצה"ל. גויס למוסד ב – 1975, ושירת בו כעשר שנים ביחידות שונות.
בהמשך שמרון עבר לעיתונות, כיהן כשליח "מעריב" באירופה, הגיש את "בוקר טוב ישראל" בערוץ הראשון, והיה בעל טור קבוע ב"הכל דיבורים", תוכניתה של דליה יאירי. פרשן מבוקש ברשתות טלוויזיה אירופאיות. שמרון היה העיתונאי הראשון שחשף יורש לאחד מאלפי חשבונות הבנקים של קורבנות השואה שנותרו עלומים עשרות שנים בבנקים שווייצרים. בתחקיר משותף עם עמנואל רוזן, שבהמשך הביא להעלאת שאילתות בפרלמנט השווייצרי, חשף את הקשרים החשאיים של חברות שווייצריות עם תוכנית נשק ההשמדה ההמוני האיראני.
השילוב של עבודתו בעבר ב"מוסד" וניסיונו רב השנים בעיתונות מוצא ביטוי בהרצאות מרתקות על עולם הריגול והביון. שמרון כתב שבעה ספרים בנושא ביון, ביטחון והיסטוריה של הצלבנים, שחלקם תורגמו לאנגלית, גרמנית וצרפתית.
כיצד קרה שארגון ביון החוץ של מדינה קטנה הפך למיתוס, ומדוע המילה "מוסד" היא המילה העברית הנפוצה בעולם אחרי "שלום".
סקירה על מרגלות בעולם ובשרות מדינת ישראל.
סיפורים אישיים על מבצעי העלאת יהודי אתיופיה מסודן דרך כפר נופש שהופעל על ידי ה"מוסד" על שפת הים האדום בסודן הרחוקה.
ויקטור גרייבסקי.
סיפור המבצע היחיד (בניגוד למיתוס הרווח) של ה"מוסד" לחיסול פושע נאצי. מבוסס על הספר "חיסול * התליין מריגה" מאת אנטון קינצלה וגד שמרון.
סיפורו הבלתי יאמן כמעט של רינו משאטיון, הצלבן הצבעוני ביותר שהסתובב באזור לפני 800 שנים ובין השאר ניסה לכבוש את מכה בעזרת אוניות שהוביל לאילת על גב גמלים.
עם טום קרוז, על קשר הקצינים נגד היטלר ביולי 1944 שיחה מרתקת גד שומרון ראיין (כשהיה בשנות ה-90 כתב מעריב בגרמניה, את אחרוני הקושרים שנותרו בחיים, כולל נקודות ישראליות ויהודיות (כן, יש!).

מרצה בנושאים: השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות על זוגיות, השראה

מרצה בנושאים: השראה, חדשנות ועתידנות

מרצה בנושאים: השראה, ספרות אמנות ויצירה

מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, בריאות, הגיל השלישי

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, הרצאות לנשים, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, בינה מלאכותית, הרצאות לנשים

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, חודש הגאווה

מרצה בנושאים: השראה, ספרות אמנות ויצירה

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, חרבות ברזל

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הגיל השלישי, הנחיית אירועים

מרצה בנושאים: אוכל, הרצאות לנשים, השראה
לידיעתך, אתר זה עושה שימוש בקבצי Cookies לצורכי תפעול, ניתוח ושיווק. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.