
יזהר שי
מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, השראה, חרבות ברזל
אלונה פרנקל, נולדה בשנת 1937 בפולין ואת ילדותה עברה במחבוא במהלך מלחמת העולם השנייה בערים לבוב וקרקוב. בשנת 1949 עלתה ארצה.
אלונה פרנקל החלה דרכה כמאיירת של ספרי ילדים, ולאחר מכן החלה לחבר בעצמה סדרה של ספרי ילדים, שגיבורם הוא ילד בשם נפתלי. . כתבה ואיירה למעלה מ-35 ספרי ילדים שתורגמו לשפות רבות ואיירה כ-40 ספרי ילדים של מחברים אחרים.
ההרצאה של סופרת ומאיירת אלונה פרנקל, על ספריה למבוגרים, ילדה-ונערה, "ממואר ספרותיים", ועל ספרה החדש לילדים למה לנפתלי קוראים נפתלי, בו היא מספרת לילדים קטנים את משמעות החשיבות של שמירת הזיכרון של תקופת השואה.
ילדה- מספר על תקופת ילדותה בזמן מלחמת העולם השנייה, ספר אוטוביוגרפי המגולל את סיפור ילדותה, אותו הגדירה פרנקל כ"ילדות של ילדה ללא זכויות". ספר זה זיכה אותה בפרס ספיר לשנת 2005. ספרה "נערה" ראה אור בהוצאת חרגול בשנת 2009 המספר על תקופת היקלטותה בארץ בשנות החמישים.
ההרצאה של סופרת ומאיירת, על ספריה למבוגרים, ילדה-ונערה, "ממואר ספרותיים", ועל ספרה החדש לילדים למה לנפתלי קוראים נפתלי, בו היא מספרת לילדים קטנים את משמעות החשיבות של שמירת הזיכרון של תקופת השואה.
מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, השראה, חרבות ברזל
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, השראה, חרבות ברזל
מרצה בנושאים: בריאות, ספורט ותזונה, השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות
מרצה בנושאים: השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות
מרצה בנושאים: השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הרצאות לנשים, השראה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, חרבות ברזל
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, זוגיות
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, בתי ספר, הרצאות לנשים
מרצה בנושאים: אמנות, השראה, קיימות ויזמות חברתית
מרצה בנושאים: זוגיות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה, ספרות אמנות ויצירה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הגיל השלישי, השראה
מרצה בנושאים: בריאות, ספורט ותזונה, בתי ספר, השראה
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, זוגיות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה